08
des.
09

Costa Rosada 2008

D.O.: Catalunya

VARIETATS: 80% Garnatxa i 20% Mazuelo

EPOCA VEREMA: Garnatxa negra a principis de setembre de 2008 i Mazuelo a finals de setembre de 2008

ELABORACIÓ: Temps de maceració: 24 hores. Temps de fermentació: 15 dies. Tipus de fermentació: en dipòsit d’acer inoxidable amb control de temperatura.

TEMPERATURA DE FERMENTACIÓ: 16-17 º C

CRIANÇA: No té criança en roure. Data d’embotellament desembre 2008.

DADES TÈCNIQUES: Grau alcohòlic: 13,3%. pH: 3,21. Acidesa total: 4,8 g / L (tartático).

TEMPS DE CONSERVACIÓ: Bé conservat millorarà enels propers 2 anys.

FORMATS DISPONIBLES: 75 cl

COMENTARIS DEL PRODUCTOR: color vermell cirera amb bona intensitat colorant. Intens al nas, amb aromes a fruites vermelles (maduixes, grosella, cirera) acompanyades de suaus notes florals (pètals de rosa). A la boca es mostra afruitat de nou records de maduixa fresc, amb bona acidesa, cosa cítric, llaminer, equilibrat i un final molt llarg. Vi de postgust intens i persistent.

GASTRONOMIA: ideal amb amanides, pizza i tomàquets farcits de formatge de cabra, així com la tradicional paella.


0 Respostes to “Costa Rosada 2008”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: