21
des.
09

Melmelada de pètals de Roses

Ingredients
300 gr. de pètals de Roses vermelles
2 llimones
2 gots d’aigua
3 cullerades d’aigua de Roses

Preparació
Posar junts a macerar en un recipient: els pètals de Roses ben nets i escorreguts, el suc d’una llimona i el sucre.
Afegir després l’aigua i portar al foc durant uns 40 minuts perquè els pètals quedin en confitura.
Afegeix l’altre suc de llimona i deixar bullir molt lentament abans de treure el recipient del foc.
Fora del foc, abocar l’aigua de Roses.
ja el tenim a punt per acompanyar amb una mousse de iogurt


0 Respostes to “Melmelada de pètals de Roses”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: