07
jul.
10

Crema bavaroise amb pètals

bavaroise amb pètals de roses

Ingredients:

  • Per a 4 copetes:
  • 2 roses
  • 20 cl de llet sencera
  • 1 cullerada de xarop de roses o d’aigua de roses
  • 20 g de sucre en pols
  • 3 rovells d’ous
  • 250 g de nata líquida per muntar
  • 2 fulls de gelatina

Elaboració:

Bulliu la llet i hi afegiu els pètals de rosa i l’aigua de roses.
2. En un cassó, hi coleu la llet, la deixeu refredar, hi incorporeu els rovells i el sucre en pols, i ho coeu a poc a poc al bany maria fins que tot plegat agafi una textura de crema anglesa.
3. Tot seguit, mulleu amb aigua freda els fulls de gelatina i els afegiu a la crema anglesa.
4. Munteu la nata.
5. I la barregeu amb molt de compte amb la crema anglesa.
6. Hi afegiu uns quants pètals de rosa talladets ben finets.
7. I, finalment, ho serviu en copes i les poseu a la nevera una


0 Respostes to “Crema bavaroise amb pètals”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: