07
jul.
10

xarrup de cava amb roses

xarrup de cava amb roses

Temps de preparació: 10 minuts

Ingredients per 8 persones:

1 kg. De maduixes congelades

100 grs. de sucre 1 ampolla de cava semi sec

 4 gotes d’essència de roses 1 rosa vermella

 1 cullerada d’oli de gira-sol

Elaboració:

 En una liquadora, posem les maduixes, el sucre, els pètals de rosa, l’essència i l’oli. Ho triturem tot a velocitat màxima. Baixem la velocitat i afegim el cava poc a poc. Servim aquest xarrup en copes de cava altes, amb una palleta i un pètal de rosa per decorar. 

* l’essència de rosa, la podeu trobar en botigues gourmet especialitzades. També us podeu fer l’aroma de roses amb el sucre. Poseu una rosa vermella que faci olor dins un pot de vidre i la cobriu amb sucre, tapeu el pot i el deixeu una setmana al sol i serena.


0 Responses to “xarrup de cava amb roses”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

%d bloggers like this: