03
febr.
11

Amanida de roses de meló amb parnil

Ingredients per 4 persones

  • 1 meló
  • 12  talls de pernil ibèric
  • 100 gr. de mezclum d’amanides
  • 4 maduixots
  • Vinagre de poma
  • 2 Cullarades de sucre
  • Oli de gira-sol
  • Sal i pebre rosa
  • Pètals de roses

Elaboració vinagreta de roses:

  1. Colocar en un robot Mycook el sucre amb els pètals i posar-ho a velocitat turbo durant un minut.
  2. Afegir el vinagre de poma i posar a 40º al mínim de velocitat durant 30 minuts aproximadament. Colar i refredar.
  3. En un bol colocar el vinagre de roses, sal, pebre rosa i afegir poc a poc l´oli, barrejant-ho amb una vareta.

Elaboración ensalada:

  1. Tallar el meló per la meitat i amb una cullera treure les llavors. Posar en una taula i pelar.  Tallar amb una talladora d’embotits a rodanxes fines i enrrollarles per formar les flors.
  2. Colocar un bouquet de mezclum en el centre del plat i al voltant el pernil. A un costat posar les flors de meló i la maduixa laminada.
  3. Amanir l’amanida amb la vinagreta de roses i decorar amb una juliana de pètals variats.
Anuncis

0 Responses to “Amanida de roses de meló amb parnil”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici
Anuncis

%d bloggers like this: