Flors de la Mancha:
3 u. Ous
65 gr. Farina
25 gr. Midó
50 – 60 ml. Llet
q/s Oli de gira-sol
1 u. pell de llimona
q/s Sucre (per arrebossar)
Barrejar els ous amb la farina, la llet i el midó fins aconseguir una massa líquida.
Calentar l´oli amb la pell de la llimona
Submergir el motllo de flor en l´oli i deixar que es calenti.
Introduir-ho dins la massa sense arribar a cobrir, deixar escórrer una mica i fregir la massa fins que quedi daurada.
Al treure-ho espolsar amb sucre.
GELATINA DE ROSES
200 gr. Sucre
200 ml. Aigua
8 u. pètals de roses
4 u. Fulla de gelatina (de 2 gr.)
Posar a coure el sucre amb l´aigua. Reservar
Remullar en aigua freda les fulles de gelatina
Incorporar la gelatina dins l´almívar
Deixar refredar una mica i incorporar els pètals de rosa en juliana
Deixar refredar a la nevera fins que quedi cuallat
Tallar a dauets.
SALSA DE GERDS
100 gr. Gerds
25 gr. Sucre
25 gr. Aigua
Coure tots els ingredients , triturar, colar i reservar.
ALTRES INGREDIENTS
200 gr. gelat de nata
8 u. Fulles de menta
4 u. Pètals de roses
4 u. Pètals de roses cristal.litzats
10 ml. Extracte de roses per pulveritzar
0 Respostes to “Flor de “Cervantes” amb aromes de roses”