03
febr.
11

Flor de “Cervantes” amb aromes de roses

 

Flors de la Mancha:

3 u. Ous

65 gr. Farina

25 gr. Midó

50 – 60 ml. Llet

q/s  Oli de gira-sol

1 u. pell de llimona

q/s Sucre (per arrebossar)

Barrejar els ous amb la farina, la llet i el midó fins aconseguir una massa líquida.

Calentar l´oli amb la pell de la llimona

Submergir el motllo de flor en l´oli i deixar que es calenti.

Introduir-ho dins la massa sense arribar a cobrir, deixar escórrer una mica i fregir la massa fins que quedi daurada.

Al treure-ho espolsar amb sucre.

GELATINA DE ROSES

200 gr. Sucre

200 ml. Aigua

8 u. pètals de roses

4 u. Fulla de gelatina (de 2 gr.)

Posar a coure el sucre amb l´aigua. Reservar

Remullar en aigua freda les fulles de gelatina

Incorporar la gelatina dins l´almívar

Deixar refredar una mica i incorporar els pètals de rosa en juliana

Deixar refredar a la nevera fins que quedi cuallat

Tallar a dauets.

SALSA DE GERDS

100 gr. Gerds

25 gr. Sucre

25 gr. Aigua

Coure tots els ingredients , triturar, colar i reservar.

ALTRES INGREDIENTS

200 gr. gelat de nata

8 u. Fulles de menta

4 u. Pètals de roses

4 u. Pètals de roses cristal.litzats

10 ml. Extracte de roses per pulveritzar


0 Respostes to “Flor de “Cervantes” amb aromes de roses”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: