25
jul.
11

Cuixetes de guatlla amb agredolç de roses i canonges

 

Cuixetes de guatlla amb agredoç de roses i canonges

Ingredients per 4 persones 

• 20 und. cuixetes de guatlla

• 2 und. ceba tendra

• 2 und. taronja

•2 dl. oli d’oliva suau

•2 dl. vinagre blanc

•1 dl. oporto

• ½ branca de canyella

• 1 und. clau

• 40 gr. mel de roses

• 120 gr. canonges

• Pètals de roses fresques

• Pebre negre en gra

• Sal

Elaboració:

1. Picar la ceba tendra i posar-la en remull amb l’oli a foc lent.

2. Pelar una taronja sense la polpa blanca tallada en juliana  i afegir a la ceba tendra amb el pebre negre i el clau.

3. Afegir l’Oporto, el vinagre, la mel, el suc de les dues taronges, sal i els pètals de rosa. Deixar-ho coure a foc lent durant 15 minuts.

4. Salpebrar les cuixetes de guatlla i posar al forn a 220º durant 5 minuts. Seguidament introduir dins la salsa agredolça i deixar refredar i reposar 24 hores.

Muntatge i presentació:

Netejar els canonges i barrejar amb els pètals de roses. Acompanyar les cuixetes de guatlla, amanir amb la salsa agredolça i una mica de llavors de sèsam.

Anuncis

0 Responses to “Cuixetes de guatlla amb agredolç de roses i canonges”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici
Anuncis

%d bloggers like this: