Ingredients per 4 persones
• 20 und. cuixetes de guatlla
• 2 und. ceba tendra
• 2 und. taronja
•2 dl. oli d’oliva suau
•2 dl. vinagre blanc
•1 dl. oporto
• ½ branca de canyella
• 1 und. clau
• 40 gr. mel de roses
• 120 gr. canonges
• Pètals de roses fresques
• Pebre negre en gra
• Sal
Elaboració:
1. Picar la ceba tendra i posar-la en remull amb l’oli a foc lent.
2. Pelar una taronja sense la polpa blanca tallada en juliana i afegir a la ceba tendra amb el pebre negre i el clau.
3. Afegir l’Oporto, el vinagre, la mel, el suc de les dues taronges, sal i els pètals de rosa. Deixar-ho coure a foc lent durant 15 minuts.
4. Salpebrar les cuixetes de guatlla i posar al forn a 220º durant 5 minuts. Seguidament introduir dins la salsa agredolça i deixar refredar i reposar 24 hores.
Muntatge i presentació:
Netejar els canonges i barrejar amb els pètals de roses. Acompanyar les cuixetes de guatlla, amanir amb la salsa agredolça i una mica de llavors de sèsam.
0 Respostes to “Cuixetes de guatlla amb agredolç de roses i canonges”