25
jul.
11

Panacota de rosa amb crocant d’ametlles, Maduixes i vainilla

Panacota de rosa amb crocant d’ametlles,

 

 A càrrec de: Aleix Solà – Alumne de Tercer Curs de cuina

Per la panacota de rosa:

1 litre de llet

200 gr. de sucre

9 fulles de gelatina

c/s d’essència de rosa

Elaboració:  

Posar a bullir la llet amb el sucre fins que es desfaci i retirar del foc. Afegir la gelatina prèviament hidratada i barrejar fins que es fongui. Col·locar un motllo de plum cake i deixar refredar a la nevera fins que solidifiqui

Per l’ almívar de vainilla:

300 gr. de sucre

700 gr. de d’aigua

4 baines de vainilla

1’5 fulles de gelatina

Elaboració:

 Posar a bullir l’aigua amb el sucre i les baines fins fer un almívar  retirar del foc i afegir la gelatina hidratada, remoure fins que es desfaci la gelatina i deixar reposar a la nevera.

 Pel el caramel·litzat d’ametlla:

200 gr. D’ametlla de  granillo

c/s de sucre de  glas

Elaboració:

col·locar en una cassola les ametlles i el sucre de glas, coure a foc molt lent fins que caramel·litzi. A continuació estirar-les sobre una placa amb oli i anar refredant-les sense deixa de remoure per tal de que quedin separades

 Emplatat:

Col·locar una porció de panacota al centre del plat i banyar-la amb l’almívar de vainilla.

Afegir les ametlles caramel·litzades i acabar la decoració amb unes maduixes i pètals de rosa.

 

 

 


0 Respostes to “Panacota de rosa amb crocant d’ametlles, Maduixes i vainilla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari


Anar a la pàgina d'inici