A càrrec de: Aleix Solà – Alumne de Tercer Curs de cuina
Per la panacota de rosa:
1 litre de llet
200 gr. de sucre
9 fulles de gelatina
c/s d’essència de rosa
Elaboració:
Posar a bullir la llet amb el sucre fins que es desfaci i retirar del foc. Afegir la gelatina prèviament hidratada i barrejar fins que es fongui. Col·locar un motllo de plum cake i deixar refredar a la nevera fins que solidifiqui
Per l’ almívar de vainilla:
300 gr. de sucre
700 gr. de d’aigua
4 baines de vainilla
1’5 fulles de gelatina
Elaboració:
Posar a bullir l’aigua amb el sucre i les baines fins fer un almívar retirar del foc i afegir la gelatina hidratada, remoure fins que es desfaci la gelatina i deixar reposar a la nevera.
Pel el caramel·litzat d’ametlla:
200 gr. D’ametlla de granillo
c/s de sucre de glas
Elaboració:
col·locar en una cassola les ametlles i el sucre de glas, coure a foc molt lent fins que caramel·litzi. A continuació estirar-les sobre una placa amb oli i anar refredant-les sense deixa de remoure per tal de que quedin separades
Emplatat:
Col·locar una porció de panacota al centre del plat i banyar-la amb l’almívar de vainilla.
Afegir les ametlles caramel·litzades i acabar la decoració amb unes maduixes i pètals de rosa.
0 Respostes to “Panacota de rosa amb crocant d’ametlles, Maduixes i vainilla”