25
jul.
11

Petó de Roses i Violetes

“Petó de Roses i Violetes”

A càrrec de: Marina Morata y Ramón Arcalís

Alumnes de Segon Curs de Sala

Ingredients i elaboració

Es tracte d’un gin tònic de roses i violetes molt fresc i  net on les seves tonalitats violeta barrejades  amb la transparència del gel permeten estimular el seu consum i preveure el seu gust suau, lleugerament dolç amb matisos aromàtics de llimona i vainilla i, per suposat floral, per l’aportació de les violetes del Parfait.

Un homenatge a la sàvia combinació entre dues persones lligades per l’amor i el respecte que se’n desprèn d’una parella i que no es cansa de segellar-l´ho amb un petó.

Combinació directe realitzada en got de mitja combinació amb el següent ordre:

-2 glaçons de gel

-2 cl. de gin Giró

-1 encenall de llimona

-1 cl. de xarop de roses

-1 cl. de Parfait Amour

-Acabar d’omplir amb  tònica “Nordic Mist”

-Introduir pètal de rosa vermella.

Remenar amb suavitat amb  collera imperial de sota capa a munt.


0 Respostes to “Petó de Roses i Violetes”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: