27
nov.
12

Entrants: Carpaccio de gambes, roses i lichis

Escolar Superior d’Hostelería de Barcelona.   Concurs internacional de roses de Barcelona 2012.

Racions: 4 Temps de preparació: 40 minuts Dificultat: Mitjana

Ingredients:

• 16 und. Gambes
• 12 und. Lichis
• Mezclum d’amanides
• 4 cullerades soperes de vinagre
• 1/2 cullerada sopera de sucre
• 150 ml oli de gira-sol
• Pètals de rosa
• Aigua de roses
• Sal i pebre

Elaboració:

1. Peleu les gambes reservant els caps i obrir pel llom per retirar la panxa. Estendre entre dues fulles de plàstic i aixafeu-les amb cura fins a obtenir el diàmetre desitjat. Col · locar al congelador.

2. Picar els caps de gambes i posar-les al bany maria durant 2 hores amb l’oli de gira-sol, pètals de rosa, vinagre i sucre. Colar i afegir una mica d’aigua de roses. Rectificar de sal i pebre.

3. Treure les hòsties de gamba del congelador, retirar el plàstic i posar-la al plat amb una mica de vinagreta sota. Seguidament col · locar el mesclum i els litxis tallats a grills. Decorar amb pètals de rosa i amanir amb la vinagreta.

Anuncis

0 Responses to “Entrants: Carpaccio de gambes, roses i lichis”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici
Anuncis

%d bloggers like this: