28
nov.
12

Pastís de formatge amb melmelada de roses i gerds amb gelat de Vainilla

Escolar Superior d’Hostelería de Barcelona.   Concurs internacional de roses de Barcelona 2012

Racions:   4   Temps de preparació: 40 minuts Dificultat: mitjana

Pastís de Formatge

  • 600 gr. de formatge tou tipus Philadelphia
  • 150 gr. de sucre
  • 200 gr. ou sencer
  • 50 gr. mel

Barrejar amb batedora, omplir els motllos prèviament untats amb mantega i

posar al forn a 180ºC uns 25 minuts

Melmelada de Rosa (per uns 450 gr.)

  • 1500 gr. Gerds frescs
  • Suc de 2 llimones
  • 1500 gr. sucre
  • 12 pètals
  • 5 gr. essència de rosa

Es posen en una olla tots els ingredients menys l´essència de rosa i es cou a

foc lent uns 20 minuts fins a obtenir la textura de melmelada.

Es retira del foc i s’afegeix l´essència. Refredar i usar.

Gelat de vainilla

  • 650 gr. llet
  • 130 gr. sucre
  • 50 gr. dextrosa
  • 15 gr. glicerina
  • 100 gr. procrema sosa
  • 350 gr. nata
  • 2 beines de vainilla

Es barregen els sòlids i se li van afegint els líquids. Passar per la batedora.

Madurar a la nevera i mantecar.

Muntatge:

Amb un talla pastes rodó es talla una porció de pastís de formatge,

es posa a la superfície una capa de melmelada de roses i gerds i es

disposa gerds per tot el diàmetre del pastís. S’acaba amb una quenelle de gelat de vainilla.


0 Respostes to “Pastís de formatge amb melmelada de roses i gerds amb gelat de Vainilla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: