Escolar Superior d’Hostelería de Barcelona. Concurs internacional de roses de Barcelona 2012
Racions: | 4 Temps de preparació: 40 minuts | Dificultat: mitjana |
Pastís de Formatge
Barrejar amb batedora, omplir els motllos prèviament untats amb mantega i posar al forn a 180ºC uns 25 minuts Melmelada de Rosa (per uns 450 gr.)
Es posen en una olla tots els ingredients menys l´essència de rosa i es cou a foc lent uns 20 minuts fins a obtenir la textura de melmelada. Es retira del foc i s’afegeix l´essència. Refredar i usar. Gelat de vainilla
Es barregen els sòlids i se li van afegint els líquids. Passar per la batedora. Madurar a la nevera i mantecar. Muntatge:Amb un talla pastes rodó es talla una porció de pastís de formatge, es posa a la superfície una capa de melmelada de roses i gerds i es disposa gerds per tot el diàmetre del pastís. S’acaba amb una quenelle de gelat de vainilla. |
0 Respostes to “Pastís de formatge amb melmelada de roses i gerds amb gelat de Vainilla”