Aquest  plats corresponent  a la participació de l’escola en  al marc del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona que és va celebrar al mes de maig ,de l’any 2010,  al roserar del parc Cervantes de Barcelona.

Van participar, per part  de cuina ,  els alumnes Marta Lavall i Alejandro Carrera, perfectament dirigits pel professor de cuina Pep Ruíz elaborant plats com el Llom de xai a la mel de roses i cremós de patata i romaní, Amanida de roses de meló amb pernil, Flor de Cervantes amb aroma de roses, meravellosa combinació entre un biscuit, gelatina de roses, gelat de nata amb aroma de roses i coulis de fruits vermells.

També es va  realitzar un còctel elaborat, davant de més de 200 assistents, per Cristina Joan i Xavier Casbas, anomenat AMARONA, combinació directa elaborada amb dos cops de xarop de roses, dos cops de amaretto sense alcohol, trossejat de maduixots i acabar d’omplir amb sidra gasificada i decorar amb pètal de rosa.

 

Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB)

L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona és una Fundació privada, sense ànim de lucre, constituïda l’any 1985 per iniciativa del Gremi de Restauració i el Gremi d’Hotels de Barcelona a causa de la necessitat de proveir-se de professionals qualificats en les diferents branques del sector de la restauració i l’hostaleria, així com el reciclatge de professionals en actiu, implantant un nou sistema de formació “basat en el desenvolupament de capacitats i en l’adquisició d’hàbits, actituds i valors”.

Els objectius de l’Escola des del seu inici han estat la formació de futurs professionals i liders del sector, tant pel que fa a coneixements teòrics, les tècniques, hàbits i actituds personals. Per a portar a terme aquests objectius, l’Escola compta amb un quadre de professors integrat per professionals amb gran experiència en els diferents departaments que configuren la indústria hotelera, així com per titulats superiors especialitzats en la matèria que imparteixen. Per altra banda, la necessitat de posar en pràctica un model d’educació professionalitzada, en contacte permanent amb la realitat del sector, va fer que l’Escola es configurés com centre d’aplicació, sent l’única amb restaurants oberts al públic de dilluns a divendres, que ha esdevingut un aparador de la formació en hostaleria al més alt nivell, abans en el centre de Barcelona (coneguda com l’antiga escola de Muntaner) i ara en la zona del 22@ (Diagonal Mar) amb 4500 m2 d’instal•lacions destinades a l’hostaleria.

Els cursos que s’imparteixen són tant de Grau Mitjà en cuina, pastisseria i fleca, serveis de restauració, com de Grau Superior en Restauració. També compta amb una oferta de formació permanent que inclou un postgrau en gestió, certificats professionals i cursos d’especialització. Però si no ets un professional i simplement t’agrada el món del bon menjar i el vi també trobaràs cursos monogràfics i a mesura per a afeccionats.   Per a més informació visita la seva pàgina web:  www.eshob.com 


0 Respostes to “Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB)”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s




Anar a la pàgina d'inici

A %d bloguers els agrada això: