06
gen.
11

Ginebra Hendrick’s, la del cogombre

Gin Hendrick’s és destil·lada en petites quantitats al sud-oest d’Escòcia mitjançant un alambí del segle XIX i seguint una tradició mantinguda en secret. L’alambí s’anomena Carter-Head i només n’hi ha quatre a tot el món. Aquest alambí no bull tots els ingredients sinó que els banya amb vapor. Aquest procés fa que hi hagi una gran diferència en el sabor. L’elaboració amb pètals de roses de Bulgària i amb una destil·lació de luxe fa que Gin Hendrick’s sigui una ginebra molt especial.

Hendrick’s ha revolucionat els hàbits de consum del Gin & Tonic sent l’única ginebra que es pren amb una rodanxa o pela de cogombre. En aquest sentit, el consum del Gin & Tonic amb cogombre ha estat capitalitzat de tal manera per Hendrick’s que, ara per ara, és coneguda comunament com la ginebra del cogombre.

Però per què cogombre?   L’explicació la trobem en el toc revelador que Hendrick’s inclou al final del seu procés de destil.lació. Una infusió de pètals de rosa de Bulgària i cogombre d’Holanda que potencien el sabor i la converteix en una ginebra única en la seva espècie.

(Doble medalla d’or 2004 al Concurs Internacional d’Espirituosos de St. Francisco)

Graduació: 44º


0 Responses to “Ginebra Hendrick’s, la del cogombre”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici

%d bloggers like this: