Escolar Superior d’Hostelería de Barcelona. Concurs internacional de roses de Barcelona 2012
Racions: 4 | Temps de preparació : 40 minuts | Dificultat : mitjana |
Sopa de rosa500 gr. d’aigua 500 gr. de sucre 5 gr. cremor tàrtara 10 u. pètals de rosa 3 fulles de gelatina Ho posarem tot en un recipient al foc, menys les fulles de gelatina fins que bulli. Deixarem infusionar 5 minuts i ho colarem. Afegirem les fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda, ho barrejarem i reservarem en fred. Cremós de festuc i xocolata blanca900 gr. xocolata blanca 1000 gr. nata líquida 100 gr. pasta de festuc 2 fulles de gelatina Bullir la nata amb la pasta de festuc i emulsionar amb la xocolata blanca. Hidratar la gelatina en aigua freda i barrejar amb el preparat anterior. Deixar refredar a la nevera. Cruixent de paPa gallec Tallar el pa congelat molt fi i torrar entre dos motllos rodons al forn a 180ºC 3-4 minuts MuntatgeEn un plat fondo posar el cruixent de pa, una quenelle de festuc , la sopa de roses i per últim uns pètals tallats ben fins. . |
0 Respostes to “Sopa de rosa amb cremós de festuc i cruixent de pa”