25
nov.
12

Sopa de rosa amb cremós de festuc i cruixent de pa

Escolar Superior d’Hostelería de Barcelona.   Concurs internacional de roses de Barcelona 2012

Racions: 4 Temps de preparació : 40 minuts Dificultat : mitjana

Sopa de rosa

500 gr. d’aigua

500 gr. de sucre

5 gr. cremor tàrtara

10 u. pètals de rosa

3 fulles de gelatina

Ho posarem tot en un recipient al foc, menys les fulles de gelatina fins que bulli. Deixarem infusionar 5 minuts i ho colarem. Afegirem les fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda, ho barrejarem i reservarem en fred.

Cremós de festuc i xocolata blanca

900 gr. xocolata blanca

1000 gr. nata líquida

100 gr. pasta de festuc

2 fulles de gelatina

Bullir la nata amb la pasta de festuc i emulsionar amb la xocolata blanca. Hidratar la gelatina en aigua freda i barrejar amb el preparat anterior. Deixar refredar a la nevera.

Cruixent de pa

Pa gallec

Tallar el pa congelat molt fi i torrar entre dos motllos rodons al forn a 180ºC 3-4 minuts

Muntatge

En un plat fondo posar el cruixent de pa, una quenelle de festuc , la sopa de roses i per últim uns pètals tallats ben fins.

.

Anuncis

0 Responses to “Sopa de rosa amb cremós de festuc i cruixent de pa”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


Anar a la pàgina d'inici
Anuncis

%d bloggers like this: